Review

Wat een prachtige dag vandaag.  

Vanmorgen heb ik onderstaande reactie mogen ontvangen. 

"een behandeling van Irma van Enjoy your health heb ik ervaren als een mix van een behandeling en een bezoek aan de psycholoog waarbij je wordt uitgenodigd na te denken en je energie weer gaat stromen".

Gezond en mooi beurs

gezond en mooi .jpgZaterdag 17 november sta ik op deze gezellige en inspirerende beurs. Ik geef uitleg over mijn praktijk en kan je laten ervaren hoe een spiertest werkt. Kom gezellig langs de entree is gratis.

Intake

De eerste afspraak is een intake gesprek, we bespreken de klacht en voorgeschiedenis ervan mede eventuele andere klachten, ziektes of ervaringen. Dit is de intake op papier, daarna gaan we testen of de vitamine en mineralen goed door het lichaam worden opgenomen. Hierbij kijken we of er een onbalans aanwezig is in de opname, verwerking of afbraak van de vitamine of mineralen.
Tijdens de intake laat ik je zien en ervaren hoe de spiertesten werken.
Bij de vervolg afspraak gaan we beginnen met het herstel.
Het is per klacht afhankelijk hoelang het behandeltraject gaat duren.
Het intake gesprek duurt ongeveer 1,5 uur.

Spiertesten


Ik ga in gesprek met het lichaam d.m.v. spiertesten.
Maar hoe werkt dit eigenlijk.
Ik kan met behulp van een spiertest opsporen waar het lichaam uit balans is geraakt en wat de oorzaak is van uw klacht(en). Wanneer we de oorzaak hebben gevonden en voor u ook duidelijk zijn, groeit de bewustwording wat uw lichaam u wilt vertellen. Dan gaan we samen op zoek naar een manier om uw lichaam zo goed als mogelijk weer in balans te brengen. Door Kinesiologie wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam geactiveerd.
Als Kinesioloog vertalen we wat de spiertesten te vertellen hebben.
Voor meer informatie: www.enjoyyourhealth.nl

Stress!!!!!

Stress !!!!
De vakantie periode zit er voor de meeste weer op. De batterij is weer opgeladen. Maar voor hoe lang???
Stress belemmerd ons met wat we werkelijk willen doen.
Trek je het niet meer op je werk, zijn er relaties die niet lekker verlopen of zijn er situaties waar je niet mee om kunt gaan.
Wees bewust met wat dit met je lichaam doet. Vroeg of laat uit zich dit in lichamelijke klachten.
Is het al zover of wil je het voorkomen?
Kom langs voor een afspraak, dan gaan we samen kijken wat de oorzaak is en hoe je er mee om kunt gaan.
www.enjoyyourhealth.nl

Review Karin

Wauw, ik heb net deze review mogen ontvangen van een klant.

Dank je wel Karin voor het delen.

Irma Nauts  

 

Irma heeft mij heel goed geholpen, ze stelt je op je gemak en vind niets raar, emoties en de onderdrukking daarvan hebben bij mij geresulteerd in gezondheidsklachten, Enjoy your health heeft mij weer op de positieve juiste weg geholpen, met hulp en mensenkennis stuurt Irma de behandeling in goede banen. Ze geeft je een vertrouwd, rustig gevoel, je mag zijn wie je bent. Ik raad het iedereen aan!

Karin

 

Review

De pijn uit mijn nek en schouders zijn verdwenen.

Irma heeft mij gevraagd mijn ervaringsverhaal op papier te zetten. Ik liep al jaren met veel pijnklachten aan nek en schouder. Nadat ik Irma had gesproken op een Ladies Night in Schagen heb ik een afspraak gemaakt. Na 3 behandelingen kan ik zeggen dat mijn klachten zijn verdwenen. Ik ben zeer verrast wat de oorzaak van de klacht is en kan hier nu bewust mee omgaan. Het is duidelijk dat ik beter voor mijzelf moet opkomen en ik slaap ook weer beter. Kinesiologie was voor mij onbekend bij deze kan ik het iedereen aanraden.
Dank je wel en succes met je praktijk.