Werkwijze


Intake gesprek 

De eerste afspraak is een intake gesprek, we bespreken de klacht en voorgeschiedenis ervan mede eventuele andere klachten, ziektes of ervaringen. Dit is de intake op papier, daarna gaan we testen of de vitamine en mineralen goed door het lichaam worden opgenomen. Hierbij kijken we of er een onbalans aanwezig is in de opname, verwerking of afbraak van de vitamine of mineralen. Tijdens de intake laat ik je zien en ervaren hoe de spiertesten werken.                  

Bij de vervolg afspraak gaan we beginnen met het herstel. Het is per klacht afhankelijk hoelang het behandeltraject gaat duren.  

Het intake gesprek duurt ongeveer 1,5 uur.


Consult

Eerst evalueren we de afgelopen periode. Hoe gaat het met u en heeft u veranderingen ervaren. Dan gaan we verder met het herstel van de vitamine en mineralen of we gaan op zoek naar de oorzaak van uw klacht. 

Hierbij zijn verschillende procedures mogelijk. Dit testen we uit door middel van de spiertesten, zo gaan we op zoek naar de methode om u te behandelen. 

Hierdoor krijgt u nieuwe inzichten, met de eventuele oefeningen die u meekrijgt wordt het zelf genezend vermogen geactiveerd op weg naar een voorspoedig herstel.

Een consult duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.