Even voorstellen


Ik ben Irma Nauts, kinesioloog en eigenaar van Enjoy your Health.

Een aantal jaar geleden ben ik mij gaan verdiepen in voeding en wat het met je doet. Na jarenlang met diverse klachten te hebben rond gelopen, heb ik een ontsteking gekregen aan mijn dikke darm. Dit was een keerpunt. Ik wilde graag gezonder gaan eten en mij beter voelen, maar ja wat is nu echt gezond. Dit is een hele zoektocht geworden waarin het mij opviel dat er zoveel verschillende meningen zijn over voeding. Na lang zoeken heb ik de cursus Orthomoleculaire voedingsadviseur en gewichtsconsulent gevonden. Hier heb ik geleerd welke voeding je lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. En zo is Enjoy Your Health ontstaan.

Wees bewust van je gezondheid en geniet ervan

Na de inzichten die ik heb gekregen bij de cursus orthomoleculair voedingsadviseur was ik opzoek naar meer verdieping over het menselijk lichaam. 

Ik heb toen de opleiding Kinesiologie gevolgd en volledig afgerond. Er wordt gekeken naar het volledige lichaam, fysiek, emotioneel, mentaal, essentieel en voeding. Dit maakt het voor mij compleet en heb ik een mooie methode om mijn werk met veel plezier te mogen uitvoeren.  

Met behulp van spiertesten gaan we op zoek naar de onbalans in het lichaam. Deze blokkades bespreken we en behandel ik, zodat het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer wordt geactiveerd.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met mij op.

Irma